Logare Inregistrare


Politica de retur

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice, conform legislatiei in vigoare.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului.

In situatia mentionata mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie. Plata transportului aferenta produsului returnat, respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire, ii revine clientului.

In cazul in care se opteaza pentru inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).

Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 14 zile de la receptionarea de catre Romfarma a coletului cu produsul returnat.

Returnarea contravalorii sub forma de voucher, pe care il puteti folosi intr-o viitoare comanda, va fi facuta in termen de maxim 3 zile de la receptionarea de catre Romfarma a coletului cu produsele returnate.

In situatia unui retur, CLIENTUL are obligatia sa returneze si cadourile primite odata cu produsul/produsele comandat(e) initial. La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de documentele de achizitie si de formularul de retur.

            Nu se admit la retur:

  •  produse care au fost desfacute
  •  produse care au fost testate/utilizate
  •  produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
  •  produse achizitionate de la alte magazine
  •  produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)
  •  produse cu ambalajele deteriorate in orice fel

Aceste masuri sunt specifice produselor de uz intim, intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

Romfarma se obliga la rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii, numai in cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site sau in care produsul comandat a fost livrat gresit. Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 2 zile lucratoare de la receptionarea produselor.